my life as tyna aquazze :: i love it

D last day for this february !

Views

Haiii kawan kawan bloggerrr semua, how gonna ur day today ?? is everything gonna great kan.
Emm, 29 february 2012, d last day for this month and, akan jumpa 29. feb ni dalam masa 4 tahun akan datang lagi, isn't it ?

So, bagi mereka yang lahir pada tarikh ni, akan lambat lagi la nak celebrate befday dia kan.
ke nak celbrate 1 march ? untung la yg lahir 29hb feb ni.
awet muda kata orang ! hehe, apa2 pun memang speciall kan.
And, say gudbye to february n say halooo to march <3


Saje nak buat entri, coz 29 february kan, even homework banyak tapi tetap online juga !
jumaat ni semua nak kena submit kalau tak silap.
Finance, resume for human resources n keja statistic kut.

haha, mesti nak tiru kan, bak kata pepatah .... tet tet tet ..
hehe, okay la, nak off da. besok class petang 2 pm, puas la nak tidur ~

oya, selamat datang dan thanks kepada follower blog sy ni, da 5 months pun.
hehe, support dan mensupport !

Create by cik tyNa . tekan like kalau suka . chill ! peace ^_^ thanks.

4 88 kawan yang komen:

Liyaa Mf said...

Beriya kan nak buat entry jugak ariny? Sama laa dengan. Hehe.

miSs tyNa said...

@Liyaa Mfhaha macam harus da pula sebab 29 feb kan.

Boni JLL3 said...

hehehe..ok..support awak :)

miSs tyNa said...

@Boni JLL3haha, thanks ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
:)

Klik Nuffnang !