my life as tyna aquazze :: i love it

Ben Ashaari ajak korang kritik blog sy !

Views



BEN ASHAARI

Haaaiiii semua kawan blogger, da lama rasanya tak buat entri kat blog sy ni,
even kuliah da mula 3 minggu ni.
penat suda. HAHA ~

Okay la, sebelum nak g class ni, sempat juga sy buka blog ni and nampak segmen BA ni
So, dengan serta merta sy join !!
dan pernah join da pun sebelum ni.
Then, sy nak anda anda semua ni kritik blog sy ni, tak kisah la apa2 yg penting tak lari dari 
motif kan, bak kata kritik biar berhemah ~

peace ^^V

Create by cik tyNa . tekan like kalau suka . chill ! peace ^_^ thanks.

40 88 kawan yang komen:

Muhamad Azam said...

bloglist tu kemaskan sikit hehe

Muhamad Azam said...

jom ke blog saya
http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

Azhafizah[フィザ] said...

From the same segmen.

Jemput singgah kembali
http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Shazney Shamsuddin said...

ape2 pun blog nie dah ok dah..comey sejuk mata memndang..

nak kritik jugak??
kat sini je

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

K O R I E said...

salam,

Komen saya tentang blog ini

awk guna blogskin kan ;)

Header : ok, boleh tingkatkan lagi
Warna :ok jea wrna terang apa pun sbb bckground awk warna cerah ;p
Kekemasan :yeah ! kemas
Overall : ok ;)

balas kritikan di sini http://pinkexia.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

Salam Ukhuwah ~

dyabunga said...

singgh dri segmen bro otai..
http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

mungkin tak payah kot letak welcome note..

miSs tyNa said...

@Muhamad Azamtak pandai nak buat kemas lagi ^^

miSs tyNa said...

@Azhafizah[フィザ]orait, akan datang juga . btw komen yg terbaik la kan . hehe ^^

miSs tyNa said...

@Shazney Shamsuddinthamks, hehe ^^

miSs tyNa said...

@K O R I Eterbaik dan terima kasih atas komen bernas anda ^^

miSs tyNa said...

@dyabungatak dapat buang da ^^ btw tq :)

eyka said...

singgah ,, dari segmen abg BEN ..
di blog list tu ,, perlu letak kan scroll box biar nampak lagi kemas ...
jemput singgah ke blog sy ....
http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

miSs tyNa said...

@eykathanks ats komen anda ^^

SHaRfynaRz SHaRfniE said...

comel , but kmaskan bloglist okay =)

Cik Farhana said...

Singgah ~ (: Nice blog !

none name said...

salam singgah..
nice blog.. serious cantik sangat ;>)

Eyqa Hasnan said...

live traffic feed tak perlu kot --' picture tu lebih baik buat slide or page awak --' kemaskan sikit gadget and gadget yg tak perlu lebih baik remove :) by the way , opening note tak perlu !

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

LoveJean said...

haaaa... nk bg komen nih.....
hehhehehh.....
bloglist klu wat scroll box dh ok.....
Overall cute la blog ni..... =D

shida'R said...

dtg dr segmen abg ben,
blog ok jer cute :)

jom kritik blog shida,
http://duniakushida.blogspot.com/

miSs tyNa said...

@SHaRfynaRz SHaRfniEthanks dan orait ^__^

miSs tyNa said...

@Cik Farhanathanks .. dtg singgah lagi ^^

miSs tyNa said...

@none namewahh thnks krtikan awak tu, serius cantik . hehe ^^

miSs tyNa said...

@Eyqa Hasnanthanks ^^

miSs tyNa said...

@LoveJeanthanks atas pndpt dn kritikan awak ye ^^

miSs tyNa said...

@shida'Rterima kasih ^^

cikyuz said...

nice belog ;)

miSs tyNa said...

@cikyuzthanks cik yuz ^^

::Misz Roti Kaya:: said...

dtg dr segmen abg ben.. suka blog kamu..

cik nisa said...

singgah balas..
nice blog..
:))

kikilala said...

comel blog :D cuma perkataan blogger layout tu ada sikit semak.

Azizah a.k.a N.a.z said...

nice blog..

Rafflesia™ said...

Hi.. datang dari segmen BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU.. =.=

semue ok. bloglist kalau boleh letak dalam scroll box. =.=

ini pendapat syieda saje.. hihi
http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

miSs tyNa said...

@::Misz Roti Kaya::thanks ^^

miSs tyNa said...

@cik nisathanks ^^

miSs tyNa said...

@kikilalaooww.. ok thanks ^^

miSs tyNa said...

@Azizah a.k.a N.a.zhaha thanks datang ^^

miSs tyNa said...

@Rafflesia™woke .. thanks ^^

Boni JLL3 said...

pinggan mangkuk kat dapur tu cuci, tu lantai tu, sapu sikit. kereta kat luar tu dah kotor dah. baju2 dalam almari tu? bila nak keluarkan? dah banyak sangat baju2 lam tak pakai kan? pergi buang..cukuplah kritikan kali ni. heh heh

miSs tyNa said...

@Boni JLL3hahhaa, dapat komen yg sangat berbeza . unik . haha, ok2 nanty sy buat . ^_^

Realname Hidden said...

nice blog.tapi chatbox tu halang sy dari tengok blog ni clearly..saya follow sini..

jemput singgah blog sy ye..

http://mshiddenname.blogspot.com

hppy blogging..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
:)

Klik Nuffnang !