my life as tyna aquazze :: i love it

Berdebar rasa nak cek result ^^

Views
Haiiiiiiiiiii ! nak jerit kuat2 ? HEHE ~~ bestnya perasaan da dapat result . kan kan kan ! result apa ? emm hari ni 9 feb 2012 , result final exam sem lepas keluar . bedebor rasa nak tengok result .. takut sangat lebih lebih lagi dengan subjek finance . masa exam FM dulu memang tak isi semua, da tak de idea nak isi apa lagi, teringat kata2 pujangga, JANGAN TINGGALKAN KERTAS JAWAPAN KOSONG ! tapi sy memang da tak de idea nak fikir . so, tinggal kosong ja la . first time dlam exam sy buat mcam tu .

Tengahari td ternampak la ada kawan post kat fb, kluar da result .. haii bedebar ja rasa jantung nak tengok . sy pun terus pegi cek la tapi asyik ralat ja page uum tu . dari jam12 tghari smpai la jam5 lebih baru dapat tembus n nampak keputusan sy tu ^^ banyak kan nak guna talian tu . kut . lepas dpat masuk page tu kena update profile pula . dia minta pula no.ic bapa . satu lagi masalah coz sy tak ingat pula ... da masa ni tak dapat cek kat rumah try pula pegi cek kat rumah buah hati kan . col kat kampung semua tak dapat .. haha, lama2 page tu tak brfungsi pula, n kakak sy mesej la no.ic tu kemudiannya . n teruskan usaha lagi untuk tembus page tu dengan bantuan buah hati ^^

Akhirnya sy dapat juga nampak keputusan sy ! nak taw ?? dapat 3.26 ! hehe . nasib baik tak repet paper . kira okay la sebab dapat pass semua kan . mati la sy kalau da paper yg kena ulang :( tapi syukur la, thanks GOD coz sy dapat pass semua subjek . happy ja rasa bila taw result sy macam ni, 4A, 3B, n 1C . C semestinya finance . nasib baik la dia sangkut juga .. memang la tak tinggi mana tapi sy rasa lebih baik la drpa kurang dri yg ni . HEHE ~~ 

Okay la, puas hati da sy nak bercerita result ni . hopely sem baru yg bakal bermula ni akan lebih baik lagi dan bole naikkan pointer .. cuti masih lagi bersisa 10 hari ^^ chayookkk tuan blog ! HEHE ~~ jom kita tingkatkan usaha !



Create by cik tyNa . tekan like kalau suka . chill ! peace ^_^ thanks.

6 88 kawan yang komen:

nuruashia said...

wawhhh..congrate awk :)

miSs tyNa said...

thanks ^^

profmie said...

congrate...

miSs tyNa said...

thanks u ^^

Cik Farz said...

waaa...tahniah :)

farz pon debar gak neh.. lambatnya result~

miSs tyNa said...

haha, terima kasiah .. mesti lulus juga tu ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
:)

Klik Nuffnang !