my life as tyna aquazze :: i love it

Be Positif !!

Views
haii kawan belloogg semuaaa ! apa khabar ?? eemmm harap harap dalam keadaan sihat la ya . tuan blog ni pun sihat juga . smileee ^___^ 
mulai hari ini tuan blog ni akan cuba untuk berfikiran positif . apa ja benda yg jadi anggap ja ada kebaikkannya kan . buat baik dibalas baik buat jahat jangan sekali . nak jadi orang jahat senang ja, tapi kalau nak jadi orang baik susah kan . apa ja nak buat kena ikhlaskan hati, jangan kedekut . jaga hati jangan sampai dia mengumpat .. n macam macam lagi la . coz hati la yg banyak sangat buat jahat . betul tak ?? HEHE ~~ terpulangla . apa apa pun tuan blog ni akan cuba perbaiki diri . sedar sangat tuan blog ni dengan perangai dan sikapnya sendiri . 
So, sorry banyak banyak la kepada yg terasa tu . kalau nak kena layan dengan cara baik kena la buat baik juga kan . jangan pula ada istilah kawan makan kawan, duri dalam daging ! dan yg seangkatannya ~~ hopely kita semua bole jadi yg terbaik cewahhh ~~ 
cuti masih berbaki 5 hari lagi . semangat juga ada kuliah coz takut kat rumah ni . seramm pula .. eii jauh jauh . bestnya kalau ada ramai kawan nanti kat rumah ni, beberapa hari lagi balik la mereka semua tu . okay la, sampai sini ja buat kali ni, dan sampai jumpa lagi ya ^__^ peaceee !

Create by cik tyNa . tekan like kalau suka . chill ! peace ^_^ thanks.

3 88 kawan yang komen:

Nyue said...

yup..be positif

=))

::WafaIrdina:: said...

betol 2
positif slalu yaa
biala org nak kater pe pun
asalkan kiter tahu pe yg kiter wt betol
k
smile :D

miSs tyNa said...

terbaikkk .. even sakit hati kan . sabar ja la . ^__^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
:)

Klik Nuffnang !