my life as tyna aquazze :: i love it

Minggu pertama da cukup penat !

Views

Miss tyNa da rasa penat sangat ! belum pun complete one week kuliah minggu ni tapi rasa da penat sangat badan ni . otak lagi la penat .
sampai mata pun letih ja ! 
da la paper semester ni kebanyakkannya paper KILLER ! huhu, terfikir juga susahnya life student ni . kuliah berderet2 ! 
macam da tak cukup da udara ni bagi sy.
ada tak yg nak tolong sy ni ??
belum cukup seminggu da mengeluh, keja pun da mula nak minta diusahakan.

sabtu pun ada class juga, tak berkesempatan nak pegi church kalau schedule macam ni :( 
sunday ja sy dapat rest !!
jadual maybe tak tetap lagi, kena tukar2 lagi . 10 subjek = 30 jam kredit ! aiyoo budak business management.
macam ni la jadinya .



apa apa pun kena hadapi dengan GAH juga, tak kan nak mengalah bila da sampai tahap ni kan .
even tersangat la penat, thinking positif tyna !

Bersusah - susah dahulu, Bersenang - senang kemudian ^_^
kena usahakan dengan ikhlas kalau nak berjaya  kan.
Okay la, kena buat yg terbaik.
jangan biarkan pointer drop lagi.
Keep fighting tyna !!!!

Create by cik tyNa . tekan like kalau suka . chill ! peace ^_^ thanks.

6 88 kawan yang komen:

Ema said...

sabar2. nanti dah habis study konfom rindu moment ni :D

miSs tyNa said...

@Emaok2 . haha, penat suda ^^

zareliqa afiqa said...

A'ah~ da abis t rase rindu time nie..huhu

miSs tyNa said...

@zareliqa afiqayeke ? emm ramai yg cakap macam tu . rindu time study dulu2 . haha, apa2 pun sy sbar ja la ^_^ tq :)

yana halim said...

tyna....takpe...kejayaan pasti menjadi milik kita kalau berusaha. Chaiyok!

miSs tyNa said...

@yana halimhehe betul juga tu . terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
:)

Klik Nuffnang !