my life as tyna aquazze :: i love it

BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

Views
BEN ASHAARI

HAHA, tengok cikit kat tajuk tu, sikit ja ke banyak2 ? eeii suka hati la kan . okay la, sy nak anda kritik blog sy ni . nak taw apa kekurangan dan kelemahan kat blog sy ni . mayb bole diperbaiki nanti kan .

 tak kira la apa2 ja . bak kata BA :: Dilarang sama sekali , mencaci maki , mengkritik di luar batasan dan tidak berasas dan elakkan dari menyakit hati empunya blog. Jadilah pengkritik yang bijak dan bersopan ^_^ .
nak join, just klik kat SINI .

Create by cik tyNa . tekan like kalau suka . chill ! peace ^_^ thanks.

49 88 kawan yang komen:

Fendy said...

follow sini dr segmen sama...kemaskan blog sikit je lg....

http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-tanya-kau-berani.html

miSs tyNa said...

haha, okay ^^

Mish Apple said...

nampak semak sikit .

Kyra Hizrina said...

hai, dtg melawat blog awak :)

maaf ye kalau cmnt ni tk mnyenangkan..hmm blog awak ni nmpk serabut...sidebar awak kemaskan lagi..and salji yg turun ni nmpk mganggu sikit..

er maaf tau :/

btw, slmt berblogging :)

http://kyralovelious.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

:: Cik Nur :: said...

terima kaseh sudi kritik blog cik nur, blog ni, kalau boleh la kan, guna ruang komen jenis pop window... pastu xyah word2 tu eh...senang nak komen... ok tu sj.. :)

Blog Fatin Fadhillah said...

Hai! tengs sbb sudi kritik blog sy. hmmm.. blog awk nmpk serabut cket lh, bnga2 cnta yg turun tu pun nmpk mcm mnganggu sgt. Huhu. keep in touch! ^_^

Cik Yeanna said...

ok cuma kalau boleh macam pengomen2x kat atas nie juga, perkemas blog ne. Widget hanya yang penting sahaja ok. =)

http://cikyeanna.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-tanya-kau-berani.html

nur_za said...

hye dear..thanks datang mengomen..hehe
warna blog cantik dah..sidebar tak dala serabut sangat pun..cuma kalu widget tak perlu tak yah letak kot..tak tahu nak komen apa..keh2..happy berbloging yer =)

miSs tyNa said...

@Mish Apple baik . akn di kemas kan . ^^

miSs tyNa said...

@Kyra Hizrinaokay, komen yg membina ... thanks ^^ akan di perbaiki ^_^

miSs tyNa said...

@:: Cik Nur ::oryteee ... da guna pun ^^

miSs tyNa said...

@Blog Fatin Fadhillahyups .. sy pun rasa mcam tu jga ... thanks .. akn diperbaiki blog ni jga nanti ^^

miSs tyNa said...

@Cik Yeannathanks .. akan di perkemaskan ^^

miSs tyNa said...

@nur_zathanks ... ok nanti akan dikemaskan lagi ^_^

Eyqa Hasnan said...

blog nmpk semak sikit . lebih elok buang gdget yg brtkb blog tu :)

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-tanya-kau-berani.html

relevan Sokmo said...

Sesuai..blog comel mcm tuan punya blog pun comel :)

apisv2 said...

datang nak kritik ;p
jgn lupa kritik blog acik :D
http://www.apisv2.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

nk komen ape ek..huhu..ok..blog ni dh ok..cuma ada org komen blog dila yg pkai scm lagu n letak banner welcome to my page blh wat loading blog lmbt..so,jom kite ubah sama2..hihi..

miSs tyNa said...

@Eyqa Hasnanokay . thanks ^^

miSs tyNa said...

@relevan Sokmohaha .. puji nampak . bukan komen tu . btw thanks ^^

miSs tyNa said...

@apisv2haha, thanks ^^

miSs tyNa said...

@~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~tak taw da nak ubah .. berat sangat ke ??

Oh Hani Rrisffa said...

saya singgah nak kritik nehh..hehehe

tukar background blog..serabut tgk..yang lain ok :))

tak suka comment yang kena letak kod2 :))

jum singgah sini jugak :))

http://atieffa.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Cik Kay Jue said...

buang "Please prove you're not a robot" ok.. thnks. :)

✿ CIK N ✿ said...

datang sini semule.. waaaa... comeynya blog!!!!!! dah kritik dah.. :p

http://nurferl.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

miSs tyNa said...

@Cik Kay Juehaha, thanks ^^ akan di perbaiki :)

miSs tyNa said...

@✿ CIK N ✿puji lagi . tak pe la . thanks ^^

Eera Shera said...

hai singgah cni..em kalo bleh adjust width bg lg lebar..ruang kt tepi tu x guna pn kan..lg kalo bleh x payah letak autoplay..lg remove comment verification..ssh nk komen..sori kalo byk sgt.hepy blogging ;)

Cik Kay Jue said...

awak ni dia.. link nyer..

http://www.lyssasecret.com/2011/11/hapuskan-word-verification-di-comment.html

Cik Kay Jue said...

welcome... :) gembira dapat tlg.. >_<

nur chahaya abadiey said...

salam.
thankz siggh blog nur..

blog ni dah cantik tp kenapa widget mcm berterabut skit.. :P

neweyzz.. happy berblog yer..

follow miss :)

Blogberry Emry said...

cuma nak kritik 1 je..post ni ramai sgt org yg komen..haha...

ReeneeRaaid said...

thanks sbb sudi visit blog sy. I rasa widget byk sgt kt blog awk. kemaskan sikit ok :)

miSs tyNa said...

@ReeneeRaaidthanks . baik la ^^

miSs tyNa said...

@Blogberry Emryhaha, iya la bnyak komen ^^

Diera Tekikushika said...

hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

miSs tyNa said...

@Diera Tekikushikaterima kasih kerana datang ^^ salam perkenalan too :D

miSs tyNa said...

terima kasih atas komen yang bernas dari anda semua ! dihargai .. hehe ..^__^

FL blogh0use said...

yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

ermmm..x join pun segmen ni sje menyibuk. @,@

Nanie Abd Manap said...

layout cntk tp cri yg bru len kli. bru org ske. anyway, sweet2 jep. like ! <3

cik Lily said...

hai, salam perkenalan.
aci tak kalau main singgahsinggah.

anyway, singgah cik lily pulak ye.

http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

btw, cbe kurangkan benda2 yg xpenting untuk reader tgk...=)

miSs tyNa said...

@FL blogh0usehahaa tak pe, dipersilakan utk menyibuk ^__^

miSs tyNa said...

@Nanie Abd Manapokay, thanks ats pndpat nanie . tapi sy suka da yg ini, tngok la kalu dpat cri yg lagi baik k ^_^

miSs tyNa said...

@cik Lilysalam kenal juga ^_^ nanti singgah juga . suree ...hehe ok cik lily . akn dikurangkan juga :D

Letters From The Heart said...

Hi....dtg singgah balas komen...blog simple but nice :)

miSs tyNa said...

@Letters From The Heartthanks ^^

Fadzmie Mohamad said...

Rasanya dah ok dah blog ni. Overall design, jumlah widget, berat blog. Tapi kalau boleh, buat scroll box untuk bahagian komen-komen entry. Dah memanjang jauh ke bawah dah. ;)

miSs tyNa said...

to fadzmie . thanks ats pndpat anda . hehe, iya bole berat tp xtaw da nak buang apa ni :)

twynzshophouse said...

SALES DI TWYNZHOPHOUSE http://twynzshophouse.blogspot.com/2012/02/24-hours-sale.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
:)

Klik Nuffnang !