my life as tyna aquazze :: i love it

Selamat pagi monday :D

Views

Selamat pagi anda anda semua ! pagi monday. keja dan skola start monday kan. tak semua tapi kebanyakkannya. So have a great day !
 mula kan hari anda dengan senyuman yg manis. biar nampak manis dan ceria. seterusnya mencetuskan mood awet muda ! haha, bettuullllll ^___^


Sy senyum da ni even pt tak masuk lagi. mesti ramai student yang tengah menghitung bintang ni kan, bila la pt tu nak masuk.
or kalau waktu siang ni pula menghitung udara segar. haha ^^

senyum pagi coz class pagi ni batal sebenarnya ! bestttnye bila dapat announcement class kuliah pagi ni batal ^^ yeehhhh ! suka sangat tapi bila fikir2 kuliah tu kena ganti d hari lain, surut da sikit semangat tu. haha, tyna2.

Dan, bila dapat announcement minggu ni tak payah datang kerja ~ hu, semangat nak g holiday dekat hawaiii kali kan. haha ~~

Aiiyoo, pagi2 lagi peerut sy da lapar la pulak. 
nak masak mee goreng ja la. jum masuk dapur kejap. haha, okay la nak masak dulu, alas perut. nanti dye masuk angin ^^V

Create by cik tyNa . tekan like kalau suka . chill ! peace ^_^ thanks.

4 88 kawan yang komen:

Nyue said...

sgt2 best ble tahu2 jer kls batal..he3...
itu la perangai nyue time stdy dlu2..rindu plak...he3

miSs tyNa said...

@Nyue
yupss .. tapi tak best bila kena ganti balik . ehehehe .. xpe, da penah lalui juga . tngal kngan pula ;)

NUars said...

nk join tk pegi kelas bley??

miSs tyNa said...

@NUarsjum .. boley je ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
:)

Klik Nuffnang !