my life as tyna aquazze :: i love it

Hey, blog sy termasuk dalam list jalan-jalan blog BEN ASHAARI LA !

Views
Hahaha, teruja tak ?? hahha  mestilah teruja kan . macam tak percaya ja . pelik tapi benar . bila sy tngok kt bloglist sy tu ada pula BEN ASHAARI tu buat entri jalan-jalan blog n ada 5 blog baru dia senaraikan . tak sangka pula ada miss strawberry story kat situ ! ahhahaha .. bengang tak ?? haha, macam tak pecaye je . patut la mcam ramai ja yg terjah blog sy ni . shoutmix tu pun skjap ja dia brtambah . popular konon skjap blog sy ni . emm apa-apa pun tq je la semua coz sudi jenguk blog sy yg tak seberapa ni . cewwaahh :D

Tak rugi juga bt blog ni kan, sy bljar ni pun curi2 ikut tuto kat LYSSA FAIZUREN tu .. thanks je la banyak2 . HEHHE .. bagi yg follow sy tu, dun worry, mesti di follow juga . termasuk mereka yg tinggalkan jejak kat shoutmix bucuk tu . haha .. k la nak out da, have a great day n happy weekend day u all !




Create by cik tyNa . tekan like kalau suka . chill ! peace ^_^ thanks.

3 88 kawan yang komen:

nur chahaya abadiey said...

Tahniah..singgh dr Blog BA.. Follow kamoo ya..kalu sdi singgh la blog nur :)

miSs tyNa said...

thanks :) nanti sy follow ye, dun worry . HEHE . :D

jal said...

datang godek2 blog ni & sempat follow sekali...
jemput datang & follow balik....
http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/02/entry-tak-de-tajuk.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
:)

Klik Nuffnang !