my life as tyna aquazze :: i love it

Apa da jadi bila kena komen ???

Views
Hahaha, akhirnya dapat juga pendapat dari blogger lain tentang blog sy ni . macam macam komen yg diberi dan tidak kurang juga yg bagi pujian . cewaahhh, hehe ^_^  apa apa pun semua tu sy ambik dengan hati yg positif, buat apa nak terasa kan, da memang suruh komen .

Tentang kekemasan, sy memang taw blog ni tak kemas . bila da dapat lagi pendapat bahawa blog ni tak kemas, sy try la kemas2 . buang widget yg tak berapa penting n buang benda yg bole beratkan loading . hehe !

So, macam ni la jadi blog sy sekarang . setelah beberapa masa sy ambik untuk belek sana belek sini, dan melalui proses pakai dan buang . kira okay la kut, tak taw di mata korang . hehe ...

Emm, sampai sini dulu . nak kemas sikit . petang nanti nak pegi mendaftar dan mayb g jalan2 kat jusco juga. Malam nanti baru jumpa balik . kbye ^^V

Create by cik tyNa . tekan like kalau suka . chill ! peace ^_^ thanks.

12 88 kawan yang komen:

★ aIsyaH ★ said...

memang cantik la bl0g ni..
i like warnanya..sgt menarik..:)

miSs tyNa said...

@★ aIsyaH ★terima kasih .... hehe. sy suka warna blog ni . green plus pink :D blog aisyah pun apa kurangnya kan , comel juga ^^

zizie said...

blog tyna dah ringan.. tp even berat pon, zie tetap tunggu :) keep it up!! :)

maszull said...

assalamulaaikum miss...blog dah cantik n okay la...:)

miSs tyNa said...

@maszullterima kasih ^_^

miSs tyNa said...

@ziziehah ok zizie ^_^

Cikgu Ma said...

salam kenal...=)

ok jer blog ni=)

steffany daph said...

sama lah kita. sya pun cam tu juga. buang benda yg tka penting dan majukn blog sya. hehe, tukar punya tukar, last sekali sya amek blog layout yg simple. psal blogger byk komen backgroudn dan layout sya (:

miSs tyNa said...

@Cikgu Masalam kenal juga . thanks ^_^

miSs tyNa said...

@steffany daphhehe, yg penting sedap mata memandang la kan . selamat maju jaya . hehe ^^

Si BuDaK KaChAk said...

blog ni cantik dah klu nk bnding blog sy lg tah pape....hehehe

miSs tyNa said...

@Si BuDaK KaChAkhaha, thanks . blog budak kacak pun cantik juga . ^_^ tak kan la ntah pape pula ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
:)

Klik Nuffnang !