my life as tyna aquazze :: i love it

Keluar jalan beli maggie :D

Views
Keluar semata mata nak beli maggie ja ? HAHA, macam la takde makanan lain nak beli kan . eemm tapi betul la , ingat nak beli maggie ja nanti kat jusco . petang cikit nanti coz musim kekeringan kan skrng .. HEHE ~~ tunggu beberapa hari la kut baru stabil skit . tahan je la nafsu nak makan makanan sedap . da skrng ni musim cuti tak pa juga kalau tak mkan nasi . kalau exam tak dpat da melalui zaman jepun ni . HAHA . harap harap tak hujan la . 

Jarang da update blog ni, kesian berhabuk blog miSs tyNa . HEHE ! macam tak de idea pula . wal hal kalau tak buka macam2 idea yg keluar . lepas ni ja la . cuti tinggal berbaki 13 hari . dan bermula la semester baru . semester 4 ! mesti lagi susah kan . emm kena hadapi juga . HUJAN suda ! cepat juga hujan ni turun, sebut ja nama dia , dia da turun .. susah la nak brjalan ni. harap2 petang nanti dia da brhenti nangis . okay la, jumpa lagi ya . bubye ^^v



Create by cik tyNa . tekan like kalau suka . chill ! peace ^_^ thanks.

2 88 kawan yang komen:

nuruashia said...

wawhhh..nuru pon ske mkan megi hhohoh.. megi plus telur mmg perghhh ehhehe..
btw, nice blog laa miss tyna ^^

miSs tyNa said...

haha .. suka maggie juga ?? jum sy blnja mkan maggiee . HEHE .. thanks . blog nuru pun apa kurangnya kan ... nice juga ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
:)

Klik Nuffnang !