my life as tyna aquazze :: i love it

Sunday ^^

Views

Selamat hari sunday kawan blogger semua . anda sihat ? hehe, hopely sihat sihat belake la ye . Hari ni, last day da cuti semester . besok, bermula la lagi rutin sebagai student yang busy dengan assignment, stress, penat dan semuanya la . yang pastinya study kena enjoyy ! hehe ^^


Student = tak la susah sangat kan, kena study baik2 mesti semuanya ok . ye dok ? tapi sy study pun tak la study hard sangat, tapi study smart ja . hehe, bila nak exam baru buka buku . kalau tak, nah confirm tak buka buku pun .

Okay, cerita hari ini ? roomate ni da balik da just tinggal sorang yg tak balik . so, pegi tesco la tadi beli barang keperluan . barang keperluan = apa yang perlu la kan . hehe ^_^


Ada karnival belia kat luar tu, dari pagi tadi sampai sekarang tak habis . merempit la budak2 kat sana . hehe, sy pun tak taw sebenarnya apa motif semua tu . yang penting memang ramai belia remaja kat luar sana . nak taw ? g tengok sendiri . sampai bas pun susah nak lalu kat hostel ni . naik teksi la tadi g tesco selepas berpanas . hehe ^^V

Create by cik tyNa . tekan like kalau suka . chill ! peace ^_^ thanks.

4 88 kawan yang komen:

Ema said...

tyna study kt mana? btw, dah follow sini :D

miSs tyNa said...

ema, study kat perantauan ^^

Sam D. said...

Sorry I wasn't able to leave a comment to your chat box so I just dot it here :-)By the way thank you for your visit and keep in touch

Sam D. said...

Sorry I wasn't able to leave a comment to your chat box so I just dot it here :-)By the way thank you for your visit and keep in touch

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
:)

Klik Nuffnang !