my life as tyna aquazze :: i love it

My first entry for this april !

Views

Wanna say halllo to all my blogger friend ! I miss u ! lama da sy x buat entri kan. utk yg mac pun ckit ja, busyy.
dan yang ini merupakan entri sy yg pertama utk bulan ni !
banyak da berhabuk blog sy, syuuhh3 ... nah, bersih da. haha.

So, apa cerita ye hari2 yg da berlalu tu ? anda ? semestinya ada mcam2 benda yg berlaku kan !
ce teka ^_^


okay la, sy nak share cikit ye. masih ingat lagi tak last entri sy utk mac yg lalu ?
cepat tekaa .. nanti dapat secret love letter !


Yang ni bh, kisah hati sy tu, haha .. kalau da baca sy nak buat announcement ni.
baca dulu.
da ??


Haha, dengan ini sy umumkan bahawa anda terkena aura APRIL FOOL !! 
hahaha, yeh, april fool . haha, even da berlalu tapi kena juga sbb ni first entri gue. haha ~
actually, memang da patah pun tu tp pandai pula dia tumbuh semula.

becoz, i'm really love him, n love you !

okay, habis cerita utk yg e2, dan skrng ni nak share benda yg buat sy bad mood !
betul2 buat sy sakit hati dulu sebab bawa masalah.
keyboard my lappy ada yg tak berfungsi !! mati rasa hati sekejap ni.
so, alternatif yg ada skrng n just guna keybord on screen ja. babyboyz yg buat.
agak rumit utk sy tekan, lebih2 lagi nak bt assignment.

so, according to my problem, ada tak yg pandai repair keybord lappy sy ni :(
terpaksa beli keyboard baru nampaknya sy !
aiiiyyyooo ~

then, now bole da sy belek2 blog sy dgn sepuas puasnya sebab mula da cuti sy, 1 week holidayy ! akhirnya tiba juga masa yg d tunggu2 selama ni.
myb rosak or sakit lagi mata hari nak tngok screen lappy.
tadi masa bw sy follow ja blog yg sy buka tu, tp bila tekan join tu dia minta taip security pula utk kslmtan knon, tak suka ada benda macam tu, hehe ... comel2 semua blog mereka.

Ermm, k la. sampa sini je sy mencoretkan kisah hati utk malam ni. selamat ber blogwalking anda , teman2 semua !
jumpa lagi.


terasa hati wif my babyboyz, love u <3

Create by cik tyNa . tekan like kalau suka . chill ! peace ^_^ thanks.

4 88 kawan yang komen:

profmie said...

huhu...it's ok..jom dtg blog sy..
http://theprofmie.blogspot.com/search/label/Miura%20Haruma

miSs tyNa said...

@profmiehuhu, da datang, thanks dtg kat blog sy ^^

TiraPengemis said...

happy blogging~

miSs tyNa said...

Tira, thanks ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
:)

Klik Nuffnang !