my life as tyna aquazze :: i love it

Hari selasa sy ;)

Views
Tingg toongg !! gojess kan . hehe curi dari google lagi ;)

Okay la, hari ni update ceritera lagi ! n nak ctaw midterm da habis da, freedooom time ! ..... tapi ada pula kisah yg tak berapa baik ! emmmm, biase la kan student.. da biasa sampai tak da yg jadi luar biasa !! miss cakap keluar la dari tahap kritikall tu ! study baik2 ! dalam hati kata iya miss/madam . haha, cmna la sy nak jadi cerdik ni rr ?? nak cakap tak baca buku, ada juga sy baca buku tp .... jadi gak macam tu :(

Tak pe la, dengan peluang yg ada ni kena buat yg lebihhh baik lagi la ! harap2 pass kali ni ! tolong la passss !! okay, kena study baik baik. kejayaan kena usaha kan.

Hari ni selasa, memboros ja sy hari ini . tengahari tadi, g tesco dengan roomate, sy minta teman beli kipas. yups, beli kipas lagi sy ! sy beli sebab panas sangat sy rasa, da update bilik pun masih panas, tu la kena beli kipas baru. guna sorang2, baru bessttt tak rasa panas da. so, lepas ni bole la stay kat bilik ni dengan selesanya .

then, ada juga beli benda lain, aksesori ..... yg sy beli untuk keselesaan >.< hehe ... bestt shopping2 ni, tahan je la hati, hahaha .... biarla, sendiri juga kan. lepas tu, petang td lepas habis class tu pula, kawan ajak lagi g pekan sari. ada tak u kat sana tadi ? tak jumpa pun kan, heheehe ! 
Okay la, kat pekan sari tu beli macam2 barang ( duit tak bawa, pinjam kat kawan pula :) keadaan tak dijangka kan ). Nah, banyak juga la yg habis untuk tuesday sy hari ni ! apa2 pun tak pe la, tak payah fikir sangat, alah membeli menang memakai :)

cute kan pic google ^^

 Oya, pasal entri sebelum ni, tekan sini , kami da settel . setelah da lalui beberapa episod kisah hati . haha ... okay la, sampai sini ja buat kali ni, thanks membaca n selamat berblogging !! mmmuahhhh, sayang syg !!! >.<


Create by cik tyNa . tekan like kalau suka . chill ! peace ^_^ thanks.

7 88 kawan yang komen:

fArAh kUchEnGg said...

whoaa, usaha lebeh ye awk. msty boleh punye.. good luck tw. hehee. x sabaa nk smbg blaja ni. hek3. :)

fArAh kUchEnGg said...

jom kasi redah ini new entry >. heheee http://nurfarahainkasnin.blogspot.com/2012/04/aktiviti-harian-tanpa-jadual.html

cik_tyNa said...

@fArAh kUchEnGgyups, nak lebih usaha da ni, hehe .. tq :D

nanty samapi masa awk smbng stdy, baru la dpt merasa, gud luck too ^^

kaishin said...

gagal sekali tak bermaksud gagal selamanya kan..teruskan usaha :)

good luck :D

cik_tyNa said...

@kaishinyups, nak usaha da ni, tq yer ^^

Rafflesia™ said...

wahahah..ingtkan pic 1st tu kamo dear.. :) tipah tertipu.. hikhik

cik_tyNa said...

@Rafflesia™haha, tipah tertipu !!

pic goggle la tu, kan da mention pic curi, hehe ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
:)

Klik Nuffnang !