my life as tyna aquazze :: i love it

Anugerah berprestij !

Views

Hello my dear friend ! jumpa lagi kan. hehe tengah malam macam ni sy nak buat entri, nak share juga cerita tentang anugerah yg paling berprestij kat malaysia ni kan. yg baru ja habis bersiaran dekat genting tadi.
Untungla yg dapat dtg sana tu, tengok artisss ! hehe.
Anugerah Bintang Popular Berita Harian !

-Aaron Aziz-

Aaron Aziz, pemenang keseluruhan kut. hebat kan. haha.. sy da agak da dia menang, n memang support dia pun. hehe ...

Dan, memang puas hati la sebab mereka yg sy suka ni dapat menang ! tet tet tett, mereka is ?

-Maya Karin-

-Fasha Sandha-

Ada juga yg tak puas hati mereka ni menang, haha .. tak kisah pun kan, hehe ..
Tak semestinya org yg sama menang setiap tahun . 
semestinya artis yg memang greatt ! hebat ! suka mereka ^^

nak taw lebih lanjut g search sendiri, hehe .. selamat malam !

Create by cik tyNa . tekan like kalau suka . chill ! peace ^_^ thanks.

6 88 kawan yang komen:

si budak nerd said...

aaron aziz mmg sangat layak untuk menang . hehee ! Dah la kacak, berbakat pulak . hailaaa ~~

cik_tyNa said...

@si budak nerdhaha, betul2 ^^!

@ deqla manjew said...

yg pastinya maya karin itu lebih cantik dari fasha... ngeee

cik_tyNa said...

@@ deqla manjewyups, suka maya karin ^^

ZaroL said...

Maya karin cantik kt gambar tu..

cik_tyNa said...

@ZaroLyer, bangga la dia tu .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
:)

Klik Nuffnang !