my life as tyna aquazze :: i love it

Nak buka buku da :)

Views

Sape student macam sy ? angkat tangan, hehe ~
nak bawa study ni, jum kita buka buku.. nanti ada masa free sangat2 baru bole online lama-lama.

Sy memang dalam masa sem break, 1 minggu cuti tapi tak bole nak happy sangat coz mid sem is around d corner ! so, kena study juga, disamping nak study tu masih ada assignment lain yg sedang menunggu !
kena submit minggu depan.
kalau nak biar dia bole juga tp tak best juga kan, kena buat juga . 


So, as a student kena bertanggungjawab ! hehe, kita study dulu . semangat ni maw buat mind map.
haha, mesti best kalau ada mesin yg bole bt keja sy ni, sy just cakap dia bt. tak susah payah nama nya, 
betul nggak ?? haha, okay la, setakat ni ja utk malam ni.

Semestinya jumpa lagi d coretan yg lain kan.
bubye ^_^

Create by cik tyNa . tekan like kalau suka . chill ! peace ^_^ thanks.

8 88 kawan yang komen:

Liyaa Mf said...

Hey hey hey! Samalah tengah mid sem break. Sama la jugak banyak assignment nak kena buat sebenanye. Tapi ni maseh buat2 lupa. Haha. Okeyy2, esok nak start buat la :P

cik_tyNa said...

@Liyaa Mfhaha, xpe yg penting bt n siap nant ^^

steffany daph said...

ha,, asignmnet mesti siap. tu yg penting :D upah robot la kalo nak cpat siap keja. hehe, setuju tak?

cik_tyNa said...

@steffany daphsetuju sangat tp xde robot la , hehe ^^

suecomey..: said...

hihi saye da keje :D

cik_tyNa said...

@suecomey..:keja, tappi ada keja jga kena bt kn hehe ^^

ZaroL said...

Saya saya ~~ paham. Mesti kena finish kan cepat kan.

cik_tyNa said...

@ZaroLnak cepat habis istudy, ahhaaa ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
:)

Klik Nuffnang !