my life as tyna aquazze :: i love it

Asyik nak makan je !

Views

Blogger again !
hey u all , apa kabar ? hehe, hopely mesti sihat kan. hari ni seremban cerah ja tak nangis macam habit biasa dia tu, asal petang mesti nak curahkan air mata. 
so, alkisahnya dapat la g city park dengan member kat bilik ni. as kebiasaannya, kalau nak g sana mesti dan terasa macam wajib pula. beli makanan ! orang lain nak g sana nak kuruskan badan, jogging tpi kami g makan2 pula . hahaa, nampak sangat tak jaga kesihatan.
tapi bukan makan makanan tak sihat ye, makan makanan ringan yg mak cik jual tak sedap tu, haha ..da mulut ni nak makan ja ! so, terbeli ^^


Haha, seperti yg diwar-war oleh tajuk sy tu and picture gegurl kat atas ni, memang sah sy nak cerita pasal makan ! haha, nak baca juga ?
Okay la, macam ni kisahnya yg sy nak share ni. hari ni mulut sy asyik nak makannnnnn ja, sikit2 ingat makanan memang nak makan da mulut ni.
untuk hari ni ja da berapa kali r sy makan ? okay, jum count.

jam 11 am, sy breakfast dgn nasi lauk ikan sardin ^^
jam 3 pm, makan nasi lagi n masih lauk yg sama. hahaa..
lepas tu, jam 6 pm, makan aiskrim drumstick yg berharga rm 2.20 tu.
on d way nak g citypark beli buah tembikai ( rasa macam da lama buah tu ), nuget ( bapok keras, mesti mak cik tu simpan straw bagi keras ), n roti sardin. ( sardin lagi ? xpe, beli juga  ).
seriouslly, semua makanan yg sy beli kat kedai mak cik tu memang tak sedap ! haha ..
jujur ni ^^
So, makanan yg tak sedap tu bagi makan dekat ikan ja dekat city park tu, sekali dengan kuah buah juga. sekali sekala bagi makan dia sedap, selalunya bagi roti ja.

-asyik nak curi pic goggle, malas nak upload pic-

Eeeh, belum habis lagi, ahaha .. 
dalam perjalanan balik tu singgah lagi beli nasi lemak dan makan lagi wif milo ais and kek sarawak.
ada pak cik bagi. rezeki, terima je la kan. ( kawan cakap )

dan sekarang ni terasa nak makan maggie pula, mee kari campur dengan telur ! aiyyyoo sedapnya !
kejap lagi sy nak masak maggie, haha... nak makan juga mulut ni ! jam 12 am, bakal makan maggie ^^
besok, berfikir pula nak masak menu apa ? hehe... okay la, sampai sini ja sy membebel utk entri ni. jumpa lagi !

Create by cik tyNa . tekan like kalau suka . chill ! peace ^_^ thanks.

8 88 kawan yang komen:

★ aIsyaH ★ said...

memang penuh dgn mknn dlm entry ni..hikhik..tak terkire byknya..hehe :)

cik_tyNa said...

@★ aIsyaH ★hehe, nak makan je kan ^^

ZaroL said...

Wahhhh...hari yg penuh dgn makan. hehehe.

cik_tyNa said...

@ZaroLyups, kan best kalu ada yg blnje . hehe ^^

aswadz said...

seronok ikan tu dpt mknn yg "sedap".

kaishin said...

dapat makan free lagi best kan :D

cik_tyNa said...

@aswadzhahha, sedap la sangat. hari kan tu dapat makanan roti ja, kami ja yg bagi makanan special ni, hahaa ^^

cik_tyNa said...

@kaishinyups, tapi blum masanya ada org nak blnja , ngeee ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
:)

Klik Nuffnang !