my life as tyna aquazze :: i love it

I love to shopping !

Views

I love to shopping !!
HAHA, habis la semua kalau da jalan lebih2 lagi dengan kawan satu kepala yg suka sangat nak shoping kan.
Aiyoooo, rambang mata !
 

Untuk hari ni ja, tak sangka da beli benda yg tak berapa penting sangat. boros kn sy. HEHE, p xpe la yg penting puas hati.
tengok sana, cantik.... tengok kat sana lagi cantik juga... hahha, lastly ambik ja.
bestttnye shopping shopping !
Nanty nak beli baju lagi pula, tak terbeli.. HAHA !

Tapi kan, bila da kering mula la sedar diri yg da membazir... hehe, jimat jimat.

Thinking ----> antara kebaikannya bila shoping ni
bole release tension, lupa sekejap keja yg berlambak.
lepas tu bila kita da ada benda tu tak payah lagi nak pinjam pinjam kat orang lain kan.
seriously, sy memang tak suka orang yg suka pinjam2 barang sy !!
Thats why, sy cuba elakkan diri daripada pinjam barang kawan, terutamanya baju !
Aiyooo, tak best sangat share2 kan nanty buat barang sendiri pula, HEHE ~

Dan, bole kuruskan badan sebab bila da kering xdpat lagi la beli makanan yg bole bagi lemak, haha~
Tryyy la ^^

Okay la, cukup setakat sini ja untuk kali ni, nanty bole la shoping sama2 kan.

Create by cik tyNa . tekan like kalau suka . chill ! peace ^_^ thanks.

6 88 kawan yang komen:

Boni JLL3 said...

hahahaha..setuju...shopping ni boleh relasekan tension kita

c'axoera ヅ said...

hehehe best!

miSs tyNa said...

@Boni JLL3nak hari2 shoping kan. ^^

miSs tyNa said...

@c'axoera ヅtenkiu, nanty bole shoping sma ^^

9n0L4 said...

suke shopping jugak tapi takde duet. hee. nak kongsi something ttg shopping. ;)

farizafairuz.blogspot.com/2012/03/fattabiouni-4-adab-bershopping-di.html

miSs tyNa said...

@9n0L4nanti gaji la dulu. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
:)

Klik Nuffnang !