my life as tyna aquazze :: i love it

Apa da jadi dengan blog sy ni ??

Views

Wahhh, da bersalin kulit da  blog sy awak !! lepas ni ntah apa la nak jadi.
haha, dari kulit hijau yg kiut2 tu da jadi macam ni ??
kalau dia salin sendiri mesti sy pun terkejut beruk. haha !

memang sengaja la kawan nak tukar kulit dia ni, nak try pula edit blog dengan tak menggunakan 
magic blogskin !
memang da puas hati da dengan yg hijau pink dulu tu tp nak juga tukar, hehe so hopely lepas ni
jangan jadi yg buruk pla. haha ....
mohon tunjuk ajar anda semua ye , muahhh ^^

kena edit semula.

Create by cik tyNa . tekan like kalau suka . chill ! peace ^_^ thanks.

4 88 kawan yang komen:

Yana Libra said...

dah bertukar ye?

si budak nerd said...

comel aje pink color nie . hehee :)

miSs tyNa said...

@Yana Librada, nak tukar mood pula ^^

miSs tyNa said...

@si budak nerdye ? tengah nak edit2 lg ni. tak siap lg. btw tq ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
:)

Klik Nuffnang !