my life as tyna aquazze :: i love it

Exam weeks XD

Views

Selamat pagi !!
pagi2 ni kena senyum macam ni ^_____^ comel kan, hehee .
terupdate juga blog sy ni even busy, paper berderet ja . semalam, risau da dalam hati coz tak sentuh pun lagi buku, tambah lagi kawan semua macam rileks ja kan . sy pula ?? aiiii, mengelabah da dalam hati .

kat chruch pun rasa tak tenang ja coz berfikir kan tak study lagi, salah sy juga coz tak study awal.
hehe.... p xpe la, GOD have to help me. so no need to worry. HE always have when we call HIM, i love it !!
u percaya eea ? i'm belive it !!


malam ni start da midterm kami dgn subjek pembuka tirai statistik ! n besok2 pun paper killer juga . btw, kena study la kan, jangan makan semut banyak sangat . tolong sy yer jawab paper exam tu nanti :D
oya, semalam kan dalam serabut sy tu, sy ingatkan hari ini ( sunday ) is monday ! siap berfikir cmna la nak study kalau ada class lagii, da la ada kuiz tu, tak baca buku lagi . hahaha gelabah sangat kn, serabut betul sy.

hehe, apa2 pun pagi ni da stabil da emosi ^_^ 
Okay la, kalau ada masa kita jumpa lagi, n nanti sy akan balas kunjungan u all semua . just tinggalkan jejak yg betul supaya senang sy nak jejak . HEHE . kbai !

Create by cik tyNa . tekan like kalau suka . chill ! peace ^_^ thanks.

2 88 kawan yang komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
:)

Klik Nuffnang !