my life as tyna aquazze :: i love it

Autumn in may ~

Views


Hhhhaaaiiiiii !!!! panjang kan, hehe ... baru bole buat entri baru. setiap hari memang bole buat entri baru pun tp di sebab kan kesibukan as a student kan, gini la jadinya ^_^ mesti da bosan kn korang yg bw tu asyik tengok entri yg sama ja tertempek kat blog yg tak seberapa ni ~ 
huhu, habis da april, n now da 1 may ! cuti sebenarnya tp kami yg student ni kena g class juga. pekerja ja yg cuti, student dtg class n belajar ! haha...
okay la, first may, apa sy nak share r ?? sebelum nak buka new post berbunga2 da idea tp.... ~~

Perut sy lapar, tolong masak, haha .. hantar guna bluetooth nanti ye :)
lar, tak de idea da pula ni.... oya, semalam kami exam format window xp dgn window 7, nasib baik pass ! so, kalau ada yg nak minta tlong format utk window tu maybe bole la... (^.^) best format tu, menunggu ja.
k cakap tentang format ni pula, lappy sy da bersih da dari segala kuman2 yg buat lappy sy ni kreemmm ( bukan krem susu yer ) haha, besttt da guna lappy ni, macam baru beli ja. lajuuuu, my swetz hearttz yg tolong buatkan. tak da jem jem da lappy ni kat tengah jalan, dulu on sekejap da da panaszz, lepas tu dtg pula trafiic light. aiyooo buat sakit je. tp skrng, da ok da. thanks sayang !!

lepas tu nak cakap, my event for this week pula. minggu ni ja, kalau fikir2 tak la busy sangat, tp assgnment yg kena submit jumaat ni tak siap n yg lebih dahsyat tak mula lg . hahaa .... then, besok, rabu start dri jam 8:30-12:30 class n tuto public speaking pula. nak cakap 3 jam tu xpe la, tp yg tak ralat ni bila kena present speech tu, da la x hafal lg, pronouns pun sooo terruukkkk !! haha... adoooi, masalah btul sy ni. tak nak mengeluh sebenarnya . kalau da lepas ni, ada 1 speech pla yg sedang menunggu dgn setianya >,<


ada lagi baki2 story mory nak share ni tp biar la simpan dulu, cewahhhh . haha.. lain kali je la lagi, besok petang sy ada retest utk fm lg . hopefully kali ni bole lepas !

p/s : 
- tak suka bila ditipu hidup2
- nak ketenangan


Create by cik tyNa . tekan like kalau suka . chill ! peace ^_^ thanks.

2 88 kawan yang komen:

Abg Stalker said...

tlg format lappy abg jgk.selalu je sengal2 otot la.nk blogging pun leceh =.=

cik_tyNa said...

@Abg Stalkerbole, tp kena hntar sini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
:)

Klik Nuffnang !