my life as tyna aquazze :: i love it

Holiday Time .

Views






Peacceee yoo ! 

hihi... ni entri terakhir ye sebab owner nak balik kampung da besok . entri nak inform yg tak dapat balas kunjungan u all buat masa sementara ni . nanti ada masa sy balas . dun worry okay , chilll ! entri ter-akhir means tak buka o tak buat entri tapi akan jarang . maklum la kan tak pakai broadband macam korang . rumah pun mana ada wi-fi . hhihiii...

nanti rindu la dengan belog ni, heeee . tapi tak pe ada banyak benda nak buat masa cuti ni kan . da baca entri tu ? kalu belum klik SINI . may be cuti ni tukar la juga rambut ni . nak buat rambut cmna ? ushha kat SINI

okay la ni ja yg nak cakap buat masa ni, tak sabar nak balik da ! heeee nanti jumpa lagi ya ! sayangg u all ! muahhh ^^V


Create by cik tyNa . tekan like kalau suka . chill ! peace ^_^ thanks.

3 88 kawan yang komen:

kaishin said...

panjang list to do tu..mesti busy nanti kan hehe..selamat bercuti *lagi :D

cik_tyNa said...

@kaishinyups ! tq (:

Leadership Developmant Training said...

salam sukses gan, bagi2 motivasi .,
Bersabarlah dalam bertindak agar membuahkan hasil yang manis.,.
ditunggu kunjungan baliknya gan .,.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
:)

Klik Nuffnang !