my life as tyna aquazze :: i love it

Blog dia yang ber-wajah baru .

Views
selamat petang ahad ! yerr , last ahad da ni untuk sy kat seremban ni . besok pagi ber-tolak da g airport , flight jam 9:30 . flight no : AK 5104 ! macam pena naik kapal 5104 ni, familiar kan. haha... sampai kota kinabalu jam 12:05 pm . jumpa family ^_^.
da ceta pasal flight , now nak cakap pasal blog dia yg ber-wajah baru pula . blog sapa ? heee , blog miss strawberry story ni la !
nampak x perubahan dia ? background banyak kali tukar tadi ! macam shopping ja tukar-2 . penat juga la nak cari mana yg sesuai dan akhirnya si biru putih ni yang jadi pilihan hati ^^. ber-jam-2 shopping . u all pernah edit background ja dalam ber-jam-2 ? okay x , huhu ? sy kalu da hadap benda ni x rasa lambat masa ni jalan !
satu kesilapan yg sy buat adalah ter-hide button LIKE PESBUKK tu . kan da xbole nak likeee. .. p xpe la . malas nak cari suda ~

okay jum ushaa background yg sy pena guna tadi dan guna just a few minutes yerr . ambik jerr kalu ber-kenan ^^

 
- super pink ! best tapi sy xnak guna calerr pink buat masa ni , tukar mood . try calerr laen pula - 

- nice kan -

  - ni pun cantekk -

  - dua-2 background bluee . da guna tapi macam x berapa puas hati -

banyak lagi tadi tapi da rasa malas pula nak g cari coz kena tunggu loading . hihi.. nanti kalu u all nak tukar background search je la , banyak pilihan tapi nak pilih yg betul-2 berkenan mesti ambik masa yg lama . hihi okay la sampai sini ja buat kali ni . jumpa lagi ^^V 
happy blogging !


Create by cik tyNa . tekan like kalau suka . chill ! peace ^_^ thanks.

2 88 kawan yang komen:

kaishin said...

ini mesti dah tak sabar nak naik flight kan hehe..makin cantik da blog dia :D

cik_tyNa said...

@kaishinhihi, mesti la. menghitung hari dan skrg mnghitung jam pula hihi..

belog da salin kulit, tq (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
:)

Klik Nuffnang !