my life as tyna aquazze :: i love it

Belia ~

Views

. helllo everyone, jumpa lagi !! 
okay hari ini baru dapat update semula, sy teng0k blog sendiri pun sepi jerr.. kesian pula. so, malam ni ter-RAJIN la pulak buat perubahan sikit dan buat entri. :) 
buka dashboard tadi, dye cakap ada something yg newslook !! memang newlook sangat sebab blank kejap mencari mana nak edit, template, background semua tadi.. dan lastly, berjaya jumpa juga !! hehe ~

hampir 3 minggu d seremban II ni.  minggu lepas 14-15hb, bersamaan dengan jumaat dan sabtu sy and d geng join camp belia kat kuala pilah, kampung talang is destinasi sebenar. da bagitaw juga kan sebelum ni.. so untuk entry ni kita just tengok-2 pic je !! XD malas pula nak cerita banyak-2, heee..

- team persatuan belia dinamik barat -

- regang-kan kaki selepas penat serve tetamu rumah terbuka raye menteri besar -

- sabtu, sedang menunggu yang lain breakfast ke bendang -

- yehh, bendang time !! sawah padi yang da kering, bukan musim tanam padi lagi, tu la kering -

- sempat singgah ulu bendul dan mandi manda -

thats all, tak banyak rupanya, hehe.... xpe, janji ada g khidmat masyarakat kann :)
29hb ni, sabtu depan ada lagi event untuk belia khususnya belia-2 dekat negeri sembilan ni, just join even bukan orang nogori, hehe... 
jumpa lagi ^^V


Create by cik tyNa . tekan like kalau suka . chill ! peace ^_^ thanks.

8 88 kawan yang komen:

shiyda said...

wahh , rajinnya join event eh . hehe

cik_tyNa said...

@shiydabiaseee la, selagi ada msa lapang selagi tu la rajin join, bosan kat blik jeee.. heee..

Wawa Mohamad said...

wah, bestnya!!! teringin nak join aktiviti kemasyarakatan macam u tapi selalu tak boleh join sebab limited sangat peserta yang diperlukan kat ukm :(

cik_tyNa said...

@Wawa MohamadMEMANG BEST, hehe.. kalau nk join kena inform awal-2 la tu.. takut xsempat.

Nurulee said...

Whoa. Seronoknya. mesti byk activity outdoor =D

cik_tyNa said...

@Nuruleesuka join ^^

una pedora said...

wahh , best nye .. teringin nk pegi ulu bendul :)

cik_tyNa said...

@una pedoracari mase g sana, mesti best :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
:)

Klik Nuffnang !